סיפורי אוכל

מהטבע לצלחת
במטרה לשמור על בטיחות ובריאות הלקוחות, מקומות האוכל בארץ וברחבי העולם מחייבים תהליכים יסודיים של בקרה וטיפול במזון. התהליכים הללו כוללים שלבים מרכזיים כמו…

טרנדים בתחום התזונה לשנת 2023: מגמות שינוי וחדשנות בעולם האוכל
שנת 2023 מציעה עולם חדש של טרנדים בתחום התזונה, המשקפים לא רק את החשיבה התזונתית, אלא גם את הקשר שלנו עם הסביבה ועם עצמנו.…

הפוך את תוכנית האוכל שלך למקיפה יותר במשרדי החברה
אוכל מגוון ובריא הינו אחד מהיבטים החשובים ביותר במקומות העבודה המודרניים, חברות רבות מתחילות להבין כי תוכנית האוכל משפיעה באופן ישיר על חוויית העובדים.…