אוכל מגוון ובריא הינו אחד מהיבטים החשובים ביותר במקומות העבודה המודרניים, חברות רבות מתחילות להבין כי תוכנית האוכל משפיעה באופן ישיר על חוויית העובדים. על פי כך, ישנה דרך מתקדמת להפוך את תוכנית המזון של הקבוצה למקיפה ומתאימה לכל העובדים.
בפרשאיט, אנו מבינים שהתזונה הופכת לפקטור מכריע בהבטחת תחושת השייכות והערכה לעובדים. על מנת לקדם חוויית תפיסה חיובית, חשוב לקלוט את פרטי הטעמים והצרכים התזונתיים של כל עובד.
נו מאפשרים לעובדים לתאר במדויק את דרישותיהם והגבלותיהם הקשורות למזון. הטופס שלנו כולל שלוש קטגוריות עיקריות: אלרגיות, הגבלות דתיות ודיאטות.
בנוגע להגבלות דתיות, אנו מקפידים להציע מגוון רחב של אפשרויות כשרות ולא כשרות בכל אחד מהאתרים שלנו. כך, ניתן להבטיח תחושת שוויון והערכה לכל העובדים, תוך שמתחשבים בכללי הדת שונים.

עם פתרונות ייעודיים לפי כל דרך תזונתית, כמו פלקסיטרי, קטו, צום לסירוגין, פליאו, DASH ונפח, אנו דואגים להגיב לכל צרכי התזונה שונים בקרב צוותינו.
התפריטים שלנו מתאימים לכל סוגי הדיאטות והפעילויות התזונתיות. מנות צמחוניות, אפשרויות לטבעונים, ואפשרויות תזונתיות שונות למי שעוקב אחר דיאטות ספציפיות.
אנו גם מתעדכנים בתדר המגמות התזונתיות, ומשתמשים בידע זה לשדרג תפריטים ולספק את המגוון הרחב ביותר של אפשרויות תזונתיות לעובדים שלנו.
בסיכום, אנו מקפידים לאכול יחד ולכן אנו יוצרים חוויה תזונתית פרסונלית ומקודשת לכל עובד.
